17 Şubat 2015

2015 İLKBAHAR/YAZ MODASINI SAÇINLA YANSIT!

   Biz bayanlar doğamız gereği elbette saçımıza çok özen gösteririz. Saçımıza şekil vermeden evden çıkmak adeta kabus gibi görünür bize. Her şeyin modası olduğu gibi saçında modası var elbet.  2015 İlkbahar/Yaz saç modası için bayanlar bence saçlarını uzatın derim :) Çünkü 2015 İlkbahar/Yaz saç modasında uzun saçlara çok fazla ihtiyacımız olacak. Şimdi gelelim 2015 İlkbahar/Yaz saç trendlerine..



1-İRİ İRİ DALGALAR

Bu saç stili benim en çok beğendiğim saç stilidir. İri dalgaların asaleti tüm yaz bizimle beraber olacak. Bahsini ettiğim dalga bukle bukle görünüm kesinlikle değil, daha iri ve geniş dalgalar bu sene trend.



2-BOHEM ESEN DALGALAR

Bildiğiniz üzere makyajda hakim olan doğallık bu sene saç trendlerine de sıçrayacak. Artık saçımızla saatlerde uğraşıp düzenli bir görüntü elde etmeye çalışmayacağız. Rahatlık bu sezon ön planda. Tabi ki göze çirkin gözükmeyecek şekilde doğal dalgalar sizi bohem stilinin rahatlığıyla buluşturacak.


3-ESKİMEYEN MODA "AT KUYRUĞU"

At kuyruğunun rahatlığını olmadığı bir İlkbahar/yaz sezonu düşünülemez. 2015 İlkbahar/Yaz saç modası için saçlarını uzatmaya başlayın derim. Ense hizasında veya tepe de nerede toplanırsa toplansın trend olmaya devam edecek :)



4-ÖRGÜ STİLİ

Uzun,uzun,uzun..Bu sezonun modası için uzun saçlar şart.. 2015 İlkbahar/Yaz saç modasından biri de örgüler. Örgüler bizi yaşımızdan daha genç, diri ve masum gösterecekler. Bir tavsiye verecek olursak özellikle üzerinde çok durulmayan salaş örgüler tercihiniz olsun.


5-ISLAK ISLAK

Bu sezonun en yeni saç trendlerinden biri de ıslak saç görünümü. Birçok tasarımcının defilelerinde öne çıkardığı bu trend sıcak yaz günlerinde ferahlatıcı etki yaratacak.



6-TOPUZ

Bu sezon defilelerinde çok fazla topuz modelleri karşımıza çıktı ve trend sıralamasında kendine yer edindi.. Ama bu topuzlar alışık olduğumuz klasik tarzdan uzak, örgülerle harmanlanmış doğal görünümlü olacak.



7-SAÇINA TAK TAKIŞTIR!

Bu sezon aksesuar bölümümüzün yeni gözdeleri saç aksesuarları olacak. Çiçekli büyük toklar, taçlar, taşlı süslü taraklar veya saç bantları. 2015 İlkbahar/Yaz enerjisini saç aksesuarlarıyla saçımızda yansıtacağız.





Sevgiyle kalın..


Paylaş

Benzer Yazılarımız..

2015 İLKBAHAR/YAZ MODASINI SAÇINLA YANSIT!
4/ 5
Oleh

E Posta İle Abone Olun..

Yukarıda ki Yazılarımıza Benzer Yeni Yazılarımızdan Haberdar Olmak İçin Eposta İle Takipte Kalın