5 Kasım 2015

2015-2016 Sonbahar / Kış Modası Baskı Trendleri



1.Baskı Ve Desenler 

Bir tuvale işlenmiş desenler ve kabartmalı modeller bu sene 2015-2016 sonbahar kış modasına sıkı bir giriş yapıyor. Şirin görüntüsü ve kendine özgü desenleri ile içimizi kasvetli havadan sıyıracak gibi duruyor.


2.Kazayağı

Yıllar geçtikçe yerini koruyan bir trend kazayağı. Kışın vazgeçilmez parçası bu sene her zamanki tek rengine yeni renkler katmış. Gardırobumuzda bulunması gereken demirbaş parçalardan olacağı kesin.


3. Egotik Yılan!

Yılan derisi ve timsah derisi yıllardır egzotik duruşuyla bazı hanımların zaten vazgeçilmeziydi. Bu sezon ise trendlerin vazgeçilmezi olmaya aday. Genellikle çanta ayakkabı vs. aksesuarlarda görmeye alıştığımız deri bu sezon kaban, etek, ve ceket gibi parçalarda kullanılarak karşımıza çıkıyor.


4.Geometrik Desenler İle Çarpıcı Duruşlar

Soyut desen açısından ilgi çekici, bir optik illüzyon olarak da kabul edeceğimiz bir trend karşımızda. İster renk cümbüşü, ister siyah beyazın asaletiyle olsun bu sezonun çarpıcı göz alıcı trendi tartışmasız budur.




5. Leopar!

Tartışmasız en kadınsı baskı çeşidi leopardır. Ama ne leoparlar? Orijinal renklerinden sıyrılıp gelmiş bir leopar düşünün. Rengarenk leoparlarla hem kadınsı hem de farklı görünmek oldukça kolay olacaktır.



6.Ekose

Sıra geldi tam bir kurtarıcı parçamıza. Ekose olmazsa olmazdır benim için. Bu sene de trend olması açıkçası beklendik bir durum.



7.Kelime Baskılar


8. Çiçek Baskılar
Louis Vuitton defilesinde görüldüğü gibi moda haftasında sunulan giysiler üzerine basılı ya da işlenmiş çiçek desenleri oldukça egzotik görüntüsüyle bu sene ki trend sıralamasında yerini almış durumda. 


9.Triko Elbiseler

Genellikle sadece üst parça olarak kullandığımız triko kumaşı bu sene elbise olarak da karşımıza çıkıyor.









Paylaş

Benzer Yazılarımız..

2015-2016 Sonbahar / Kış Modası Baskı Trendleri
4/ 5
Oleh

E Posta İle Abone Olun..

Yukarıda ki Yazılarımıza Benzer Yeni Yazılarımızdan Haberdar Olmak İçin Eposta İle Takipte Kalın